Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо новий Aston Martin Vantage

Британський автовиробник презентував нове покоління відносно бюджетного суперкару на ім’я Vantage, який незважаючи на всі негаразди повинен скласти гідну конкуренцію німецькому колезі Porsche 911. Насамперед, ми дізналися про те, що стартова ціна на новинку у Європі стартуватиме з позначки у 140 тисяч євро, а це не набагато більше ніж просять за звичайну модифікацію 911-го.

Під капотом Aston Martin Vantage 2018 модельного року розташовано 4-літровий бензиновий бітурбо двигун потужністю 500 к.с. Але як недивно, попередник був трохи потужнішим, але при цьому коштував дешевше. Однак за 140 тисяч євро Ви отримуєте абсолютно нову машину, яка майже нічого немає спільного з минулорічною машиною. Просторова алюмінієва рама та різноманітні компоненти шасі було запозичене у старшого родича – моделі DB11. Тому немає нічого дивного у тому, що 70% деталей вже використовуються у виробництві іншої моделі британського бренду. Вага нового купе складає 1530 кг, що робить його схожим з німецьким конкурентом.

Повертаючись до теми технічних характеристик двигуна, ми дізналися що мотор розвиває 685 Нм крутного моменту. Вже потім через 8-ступеневу автоматичну коробку перемикання швидкостей величезний момент потрапляє на задні колеса та дозволяє розігнати купе з 0 до 100 км/год всього за 3,6 секунди. Максимальна швидкість нового Vantage дорівнює 330 км/год. Керування цим витвором автомобільного мистецтва повинно відповідати високому рівню суперкарів тому що розподіл ваги між задньою та передньою віссю складає ідеальні 50%.

Інженерами Aston Martin приділено особливу увагу до аеродинамічних характеристик нового автомобіля. Завдяки спеціальному моделюванню в аеродинамічній трубі, коефіцієнт аеродинамічного спротиву зменшився до рекордних показників. На борту купе присутні такі системи як адаптивні амортизатори, задній електронний диференціал та керамічні гальма. 

В середині новий Vantage змінився ще більше ніж зовні. Інтер’єр виконано з спортивними нотками та з якісних матеріалів. Також, британці врахували побажання молодої аудиторії та оснастили кок піт всіма сучасними мультимедійними функціями.

Перші партії Aston Martin Vantage надійдуть у продаж в середині 2018 року, а вже потім ми спробуємо провести тест-драйв цього унікального суперкару…

 

 

01.12.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо новий Aston Martin Vantage

Політика конфіденційності